użytkownik: Gość | logowanie
Strona główna » Uprawa warzyw w polu » Warzywa dyniowate » czy ktoś uprawia dynie bambino ?
czy ktoś uprawia dynie bambino ? [wiadomość #6645] wto, 13 grudzień 2011 11:47 Przejdź do następnej wiadomości
mateusz24m jest aktualnie niedostępny mateusz24m
Nowy
Witam. chciałbym się spytać czy ktoś uprawia z Forumowiczów dynie bambino?? ewentualnie inną.czy ktoś zna może odbiorców z woj łódzkiego mazowieckiego??? czy ktoś miał do czynienia z dynią??jeśli tak jaką?? za wszystkie informacje z góry dziękuję

[Uaktualnione dnia: wto, 13 grudzień 2011 12:21] przez Moderatora

Odp: czy ktoś uprawia dynie bambino ? [wiadomość #6686 (odpowiedź na #6645) ] śro, 01 luty 2012 09:56 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
warzywko jest aktualnie niedostępny warzywko
Zaawansowany
Odbiorcami dyni często są przetwórnie owocowo-warzywne. Używają one dyni do produkcji przecierów, stosują jako dodatek do soków, a także produkują dynię w postaci konserwowej.
Coraz bardziej rozwija się również produkcja oleju dyniowego oraz pozyskiwanie pestek dyni do celów spożywczych.
Właśnie lokalne przetwórnie mogą być odbiorcami dyni - warto spróbować.
Odp: czy ktoś uprawia dynie bambino ? [wiadomość #6688 (odpowiedź na #6645) ] czw, 02 luty 2012 09:17 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
mateusz24m jest aktualnie niedostępny mateusz24m
Nowy
bardzo dziękuje za informacje:) poszukam poszperam może ktoś chętny się znajdzie:) jest zapotrzebowanie na dynie ozdobne kupuje to ktoś?? bo właśnie zastanawiam sie bo na pewno wsadzę dynie hokkaido, bambino no i właśnie o ozdobnych myślę ale nie do końca jestem przekonany jak to ze sprzedażą, wprawdzie rodzinę mam dużą ale zeby im rozdawać to mi się nie widzi...Razz
Odp: czy ktoś uprawia dynie bambino ? [wiadomość #6691 (odpowiedź na #6688) ] pią, 03 luty 2012 11:00 Przejdź do poprzedniej wiadomości
warzywko jest aktualnie niedostępny warzywko
Zaawansowany
Dynie ozdobne mogą służyć jako element dekoracyjny w restauracjach, mogą stanowić wystrój witryn sklepowych oraz używa się ich do dekoracji mieszkań lub domów.
Taka teraz panuje moda.
Uprawa dyni ozdobnej może więc być dobrym pomysłem na biznes. W biznesie tym nie ma jednak miejsca dla wielu graczy. Kto pierwszy - ten lepszy.
Poprzedni wątek:żółkniecie liści ogórka
Następny wątek:Mszyce w ogórkach
Idź do forum:

[ RSS (XML) ] [ ]