użytkownik: Gość | logowanie
Strona główna » Uprawa warzyw w polu » Warzywa wieloletnie » sprzedaż rabarbaru
sprzedaż rabarbaru [wiadomość #6425] wto, 02 luty 2010 19:18 Przejdź do następnej wiadomości
zombi jest aktualnie niedostępny zombi
Nowy
witam chciałem sie zorientować o cenie rabarbaru.w jakiej cenie sprzedawaliście rabarbar zbiór wiosenny?bo ja sprzedawałem po 1,20zł
Odp: sprzedaż rabarbaru [wiadomość #6554 (odpowiedź na #6425) ] czw, 20 styczeń 2011 15:46 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
marcin709 jest aktualnie niedostępny marcin709
Nowy
ja bym się chciał dowiedzieć gdzie masz zbyt na rabarbar i czy jest to opłacalne bo nie mam dużej wiedzy z uprawy rabarbaru
Odp: sprzedaż rabarbaru [wiadomość #6742 (odpowiedź na #6425) ] pią, 24 luty 2012 20:43 Przejdź do poprzedniej wiadomości
warzywko jest aktualnie niedostępny warzywko
Zaawansowany
Z uprawą rabarbaru trzeba się związać nawet na kilkanaście lat, tyle bowiem czasu można użytkować plantację tego warzywa.
Uprawiając przez ten czas rabarbar jest szansa, że w którymś roku trafi się na rewelacyjną cenę.
O zbycie z pewnością trzeba pomyśleć jeszcze przed założeniem plantacji. W kraju jest wiele przetwórni, które zajmują się przerobem rabarbaru, między innymi Hortino z Leżajska i Agrofreeze z Czaplinka.
Należy pamiętać, że rabarbar jest też dość popularny na świeżym rynku.
Poprzedni wątek:Rabarbar uprawiany ekologicznie
Następny wątek:Uprawa rabarbaru
Idź do forum:

[ RSS (XML) ] [ ]